We’ve got it covered

Your wedding day
We’ve got it covered.

 

“Fotograaf of videograaf is vast het allerleukste beroep”. Dat is de opmerking die elke bruiloft terugkomt. Helemaal waar! Wekelijks zien we liefde, geluk en komen we op knallende feestjes. En toch kan het soms ook behoorlijk eenzaam beroep zijn.

Je haalt als fotograaf of videograaf alles uit de kast om die talloze bruidsparen dolblij te maken, maar toch mist er iets. Samenwerking, reflectie en ondersteuning van andere professionals die precies weten wat je voelt.

Dat is Twentyfive.

Een heerlijk collectief van bruidsfotografen & videografen die tot de absolute top van Nederland behoren. Als vrienden, niet als concurrenten.

We inspireren elkaar;
We dagen elkaar uit;
We houden elkaar scherp.

Samen maken we onze bedrijven nóg professioneler, zodat onze klanten niet meer om ons heen kunnen.

Twentyfive., dé beste trouwfotografen & trouwvideografen van Nederland samen in één collectief.

 

Leonard Walpot Twentyfive Collecte

 

Wat we voor jullie betekenen

Jullie gaan trouwen en houden niet alleen van elkaar maar ook van sterke beelden. Daar hoort een bruidsfotograaf en bruidsvideograaf bij die precies past bij jullie wensen. Op een persoonlijke en betrokken manier, want dat verdient jullie grote dag.

Bij Twentyfive. mogen jullie verwachten dat de bruiloft op een onvergetelijke manier wordt vastgelegd. Zie het als een mooi kado voor jezelf. Jullie beleving op de gevoelige plaat. Vastgelegd voor de eeuwigheid. Tijdloos.

 

De klik

Twentyfive. maakt de zoektocht naar jullie fotograaf of videograaf makkelijker. Het collectief bestaat uit 25 leden om exact aan te sluiten bij jullie wensen. Onze portfolio’s geven een korte (visuele) beschrijving van wat jullie kunnen verwachten.

Stuur jullie favoriet een berichtje en jullie krijgen binnen één werkdag een reactie. We bieden gemak, snelheid en met een beetje geluk het antwoord op de vraag wie eigenlijk jullie trouwfoto’s of video gaat maken.

Your wedding day? We’ve got it covered.

 

Bekijk hier alle Twentyfive. leden