We’ve got it covered

Locatie onafhankelijk topfotografen

Als je hier terecht bent gekomen, dan ben je vast op zoek naar een bruidsfotograaf bij jou in de buurt, maar heb je niet veel liever dat je favoriete fotograaf op jullie grote dag naar jullie toe komt? Wij zijn Twentyfive collective, een collectief van 25 top bruidsfotografen dat heel Nederland doorreist of zelfs de hele wereld over vliegt om koppels hun mooiste dag vast te leggen. Wij werken op een betrokken en persoonlijk manier en willen niets liever dan een goede match tussen jullie en één van onze bruidsfotografen.

Een collectief van bruidsfotografen

Zoals je al gelezen hebt zijn wij een collectief van bruidsfotografen en hebben ieder een unieke stijl. Wij proberen elkaar iedere keer weer uit te dagen en te inspireren om het beste in elkaar naar boven te halen. We zien elkaar dus ook als vrienden en zeker niet als concurrenten. Ons collectief focust zich echt op de klik tussen koppel en fotograaf en reizen daarom soms het hele land door.

 

Trouwen in Nederland

Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen hun bruiloft op een onvergetelijke manier laten vastleggen, reizen wij met liefde heel het land door. Er is bij onze fotografen onwijs veel mogelijk. dus bekijk via de button hieronder de potfolio’s van al onze fotografen. Wanneer je jullie favoriete fotograaf hebt gevonden, kan je eenvoudig contact opnemen met hem of haar voor de mogelijkheden.

Bekijk hier alle Twentyfive. fotografenEen greep uit ons werk

(tekst gaat verder onder de foto’s)


 

Trouwen in het buitenland

Wij reizen niet alleen naar jullie toe binnen onze landsgrenzen, maar wij vliegen maar wat graag achter jullie aan. Wij hebben al vele bruiloften mogen vastleggen in het buitenland, zo zijn wij bijvoorbeeld al in Italië, Spanje, Amerika en Zuid-Afrika geweest. Niks is ons te gek en het lijkt ons fantastisch deel uit te mogen maken van jullie grote dag.

 

Kies hier jouw Twentyfive. fotograaf

Luther Hartog Twentyfive Collecte

We kunnen niet wachten tot we jullie trouwdag mogen fotograferen. Gebruik onze beschikbaarheidstool om te zien wie jullie dag kan fotograferen en neem gemakkelijk direct contact op.

Onze leden