We’ve got it covered

Let Me Tell Your Story

Over Let Me Tell Your Story

De hoogtepunten in het leven vastleggen, op een pure en verhalende manier. Vol liefde, humor, emoties en sterke momenten. Toen ik voor het eerst een bruiloft fotografeerde en ontdekte dat ik iets héél anders kon maken dan beelden vol clichés en zoetsappigheid wist ik het: dit is wat ik wil doen. Inmiddels ben ik vele bruiloften verder, en is verhalen vertellen met beeld voor mij het mooiste wat er is.

Ik vind het fantastisch om de herinneringen die op jullie bruiloft gemaakt worden vast te leggen. Zodat je voor altijd terug kunt daar dat éne moment, en kunt nagenieten met de foto’s.

Fotografie is voor mij de ultieme manier om zichtbaar te maken wat ik belangrijk vind in het leven. Ik geloof in de schoonheid van het imperfecte, en dat de werkelijk altijd mooier is dan wat wij bedenken. Als fotograaf ben ik op de achtergrond aanwezig en grijp ik niet in, maar documenteer echte momenten.

Ik ben Susan, getrouwd met Erik en moeder van Juna en Elias. Samen met hen woon ik in het mooie Amersfoort. Fotograferen doe ik door heel Nederland en daar buiten. Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen op jullie trouwdag? Neem contact op, ik wil jullie verhaal graag vastleggen.

Neem contact op met Let Me Tell Your Story

    Jullie namen
    Jullie trouwdatum
    E-mail adres:
    Details die jullie misschien al willen delen: