We’ve got it covered

De Kievit Bruiloften

Over De Kievit Bruiloften

Ik ben Marvin de Kievit en ik bezoek sinds 11 jaar veel bruiloften. Niet voor de taart natuurlijk, maar als fotograaf ;). Samen met mijn vrouw Laurette woon ik in het groene Apeldoorn. Inmiddels heb ik Laurette ook aangestoken met het trouwfotografie-virus en schieten we – samen of apart – de meest geweldige bruiloften. 

Waarom trouwfotografie? Simpel, wij zijn gek op liefdesverhalen. Jullie als bruidspaar hebben ook een uniek verhaal en wij willen jullie na de bruiloft verrijken met levendige, warme liefdesherinneringen. Bruidsfotografie is voor ons een middel om liefde te kunnen vangen. Liefde tussen man en vrouw, tussen ouders en kinderen, tussen vrienden en familie. Een tijdloos document, zoals jullie bijzondere dag écht was. En achter de camera glimlachen wij met jullie mee.

Hoe doen we dat dan? Met een hoop passie! We komen bijna altijd met vieze kleren thuis, omdat we alles overhebben voor de mooiste foto’s. Wij zijn continu bezig met het zoeken naar verhalende beelden die een trouwdag uniek maken. Daarom zijn we ook graag de hele dag aanwezig, zodat we jullie dag van A tot Z kunnen vastleggen. Wat wij verder heel belangrijk vinden zijn (naast de officiële momenten) de spontane momenten die ontstaan op een bruiloft. Er gebeurt om jullie heen van alles en dat verhaal willen we ook vertellen. Dit alles, gecombineerd met mooi lichtgebruik en fijne kaders, krijgt volop onze aandacht tijdens jullie bruiloft. En aan het einde doen wij nog een dansje mee.  

Het is elke keer weer bijzonder om mooie momenten en emotie te vangen door onze lens. We voelen ons vereerd als wij jullie memory keepers mogen zijn. 

Neem contact op met De Kievit Bruiloften

    Jullie namen
    Jullie trouwdatum
    E-mail adres:
    Details die jullie misschien al willen delen: