We’ve got it covered

Jan Persoon Videografie

Bezoek:
Janpersoon.com

Over Jan Persoon Videografie

Observeren, voelen, filmen en verhalen maken. Dat is in een notendop wat ik doe. Mijn films zijn beschouwend, eigenzinnig en filmisch. Om tot dergelijke films te komen ben ik de spreekwoordelijke ‘vlieg op de muur’. Alles gebeurt zoals het loopt en ik regisseer niets. Ondanks dat ik al ruim 200 bruiloften heb mogen vastleggen, begin ik elke bruiloft weer volledig blanco. Geen vooraf bedacht raamwerk dus. Ik verdiep me in jullie verhaal en de relaties die jullie hebben en vertaal dat naar unieke en tijdloze films.

Ik ben me er enorm bewust van dat mensen niet graag gefilmd willen worden. Mijn allereerste doel is dan ook om een organisch deel van jullie dag te worden en alles zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te houden. Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk te blijven en ik gebruik geen omvangrijke of enorm aanwezige apparatuur. Bovendien schiet ik alles in mijn eentje.

Op de dag zelf probeer ik zoveel mogelijk elementen te vangen (zowel beeld als geluid). Pas ná de bruiloft start voor mij het creatieve proces in de montage. Daar ontstaat jullie eigen unieke verhaal. Precies zoals jullie zijn, precies zoals jullie grote dag was.

Jullie verhaal, mijn kunst. Maak het persoonlijk.

Liefs,

JAN PERSOON

Neem contact op met Jan Persoon Videografie

    Jullie namen
    Jullie trouwdatum
    E-mail adres:
    Details die jullie misschien al willen delen: