We’ve got it covered

Henk van Lambalgen

Over Henk van Lambalgen

Het is moeilijk om mensen de waarde van fotografie in te laten zien voordat ze dit zelf hebben ervaren. Mijn moeder maakte vroeger altijd foto’s. Die zitten in jaarboeken en zijn een groot deel van mijn herinneringen. Veel herinner ik me van foto’s en de verhalen die daaraan gekoppeld zijn. Een foto is niet een registratie van een gebeurtenis, maar trigger voor een bepaalde herinnering of een bepaald gevoel.

Dit is ook wat ik met jullie trouwreportage wil bereiken. Ik wil niet vast leggen hoe het was, ik wil een herinnering oproepen en een gevoel terug laten komen. Ik wil jullie een waardevol document leveren in de vorm van een prachtig fine-art album. Een stempel uit de tijd, met een onschatbare waarde die met de jaren steeds duidelijker zal worden.

Mijn achtergrond in de psychiatrie zorgt ervoor dat ik mensen en situaties goed aanvoel. Ik maak makkelijk contact en kan daardoor makkelijk dichtbij komen, letterlijk en figuurlijk. Mijn doel is jullie verhaal te vertellen en daar heb ik jullie ook bij nodig. Door je open te stellen en mij toe te laten, kan onze band iets toevoegen aan de ervaring van jullie dag. Voor mij is deze band ook fijn omdat ik goed vaar op vertrouwen. Door vertrouwen en nabijheid ervaar ik de vrijheid om creatief te zijn. We gaan er samen een onvergetelijke herinnering van maken!

Ik fotografeer op natuurlijke wijze; van mij zullen jullie geen last hebben; ik val niet op.

Toch ben ik aanwezig en meng ik mij tussen jullie, jullie familie en vrienden. Ik feest mee! Ongedwongen noem ik het en zo zijn mijn shoots ook: jullie kunnen jezelf zijn.

Ik bied een full-service vanaf het begin van de dag tot het einde. Ik kom bij jullie langs en luister naar jullie wensen. Ik geef tips en zorg ervoor dat ik op jullie bijzondere dag alles weet wat ik moet weten om die dag van A tot Z vast te kunnen leggen. Met een mooie slideshow, een online galerij met alle foto’s en een prachtig, duurzaam en waardevol trouwalbum als resultaat.

Laten we geheel vrijblijvend een kop koffiedrinken, dan zorg ik voor een persoonlijke offerte.

Neem contact op met Henk van Lambalgen

    Jullie namen
    Jullie trouwdatum
    E-mail adres:
    Details die jullie misschien al willen delen: