We’ve got it covered

FOR LOVE WE LIVE

Over FOR LOVE WE LIVE

Spontane trouwfoto’s met een artistieke touch.

Spontane trouwfoto’s met een artistieke touch. Beelden maken die je terugbrengen naar het moment is wat wij doen, zodat de sfeer, energie en emoties nooit verloren zullen gaan. Wij fotograferen vanuit ons gevoel en laten ons graag inspireren door het pure, echte en kwetsbare karakter van de liefde. Met onze fotografie zoeken we naar een balans tussen enerzijds authentiek & oprecht en anderzijds creatief & abstract. Onze stijl kun je omschrijven als elegant, eigentijds en sfeervol, met een filmisch en nostalgisch gevoel.

Trouwfotografen duo. Wie zijn wij?

Wij zijn Steef en Lucy, een trouwfotografen duo uit Rotterdam en met z’n tweeën fotograferen wij de mooiste bruiloften in binnen- en buitenland. Als stel en fotografen duo zijn wij goed op elkaar ingespeeld en kunnen we van elke bruiloft een mooi en compleet beeldverhaal maken. Fotograferen op verschillende plekken, vanuit verschillende hoeken, met verschillende aandachtspunten – met z’n tweeën zorgen we ervoor dat belangrijke momenten op een mooie manier worden vastgelegd. Zijn jullie benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jullie? Stuur ons dan een bericht en wij lichten het graag toe!

Lieve groet, Steef & Lucy

ps. Vanwege verplaatsingen door corona is onze beschikbaarheid op deze site niet 100% accuraat. Stuur ons daarom een bericht voor onze actuele beschikbaarheid. Na 2 dagen geen mail van ons terug? Check dan de spambox.

Neem contact op met FOR LOVE WE LIVE

    Jullie namen
    Jullie trouwdatum
    E-mail adres:
    Details die jullie misschien al willen delen: