We’ve got it covered

Ditta van Gent

Over Ditta van Gent

Die bijzondere momenten op jullie trouwdag. Achteraf realiseer je je pas hoe speciaal ze zijn. De first look, het moment dat je met je vader of moeder wacht totdat de ceremonie start en de traan van je beste vriendin. Niet te vergeten de hilarische speech van je getuige die je doet schaterlachen en het feest waar iedereen los gaat.

Op jullie trouwdag zullen er ontelbare momenten zijn die je niet wil vergeten. En dat hoeft ook niet. Want ik leg het unieke verhaal van jullie trouwdag graag voor jullie vast. De foto’s maken deze dag onvergetelijk, ze brengen je terug naar de dag waar jullie avontuur samen begon. Blader over 10 of 20 jaar terug door de foto’s en ze zullen je terug nemen naar het gevoel van dat moment en terug naar alle lieve mensen die vandaag de dag om jullie heen staan.

Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als warm spontaan en documentair. Als fotograaf geniet ik enorm van de kleine momenten die bij anderen aan de aandacht ontsnappen. Ik hou ervan om je daarmee te verassen! Hou jij van emotie in de foto’s en de dag gedocumenteerd zoals die is? Dan moet je bij mij zijn!

Ik hoop snel van jullie te horen!

Lieve groet, Ditta

Neem contact op met Ditta van Gent

    Jullie namen
    Jullie trouwdatum
    E-mail adres:
    Details die jullie misschien al willen delen: