We’ve got it covered

De Grote Dag

Bezoek:
Degrotedag.nl

Over De Grote Dag

Échte bruidsfotografie. Jullie verhaal vol dierbare momenten.

Ongedwongen met een eigen stijl en visie. Ik ben bruidsfotograaf Stephan en fotografeer al acht jaar full-time bruiloften.

Winnaar van de Bruidsfoto Award 2015, 2016, 2017 en 2020

Ik ben op jacht. Op jacht naar jullie verhaal. Echte momenten, emoties maar ook de kleinste details. Ik werk onopvallend maar ik durf wel dichtbij te komen op het juiste moment. Terwijl jullie feest vieren, lachen, huilen of knuffelen kijk ik continu mee en leg ik ieder moment zo goed mogelijk en haarscherp vast. Een ongedwongen, ongeregisseerde trouwreportage die jullie met de tijd alleen maar meer zullen koesteren.
Mijn naam is Stephan Keereweer en ik ben fulltime bruidsfotograaf. De afgelopen jaren heb ik meer dan 250 bruiloften gefotografeerd. Al vier jaar op een rij won ik de Bruidsfoto Award en heb ik meerdere internationale awards gewonnen. Ik fotografeer bruiloften door heel Nederland maar ook in het buitenland.

Laat het je leuk om eens vrijblijvend kennis te maken? Ik plan graag een videocall in om meer te vertellen over mijn werk en werkwijze. En natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar jullie ideeën en plannen en wie jullie zijn.

Neem contact op met De Grote Dag

    Jullie namen
    Jullie trouwdatum
    E-mail adres:
    Details die jullie misschien al willen delen: